Подарък за 8-ми март

Артикули 1-60 от 1562

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Колие НЕЖНО СЪРЦЕ с 18К Бяло Злато, Zerga Brand, 18KG N41511
  33,99 лв. 47,99 лв.
 2. Обеци КЛЮЧ И КАТИНАР, Zerga Brand, 18KG AK E01318
  21,99 лв. 31,99 лв.
 3. Обеци BLINK с кристали Swarovski® FANTASY CUSHION, Бял, Код PR E684A
  48,99 лв. 69,99 лв.
 4. BLACK FRIDAY! Колие VARIETY OF COLORS BLUE с емайл, GLORY, Код ZDFNL N051
  19,99 лв. 47,99 лв.
 5. Колие AMIKOS SWAROVSKI® RIVOLI Bermuda Blue BBL, Син, 8мм, Код PR N457
  27,99 лв. 55,99 лв.

Артикули 1-60 от 1562

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Най-обичаният и най-чакан празник от дамите безспорно е 8 март! Денят на жената по дефиниция е международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения от жените, който се чества всяка година. У нас обаче 8 март отдавна се е превърнал в нещо друго – празникът на майката, денят, в който мъжете почитат своята любима, денят, в който децата изразяват своята почит, ден, наситен с много обич, вълнение, сълзи от радост и признание.

За никого не е тайна, че всяка една жена иска да се почувства обичана и специална, а 8 март е именно такъв момент! Точно по тази причина поднесеното цвете и избран с любов подарък за осми март могат да донесат много радост и щастие у всяко едно женско сърце.

Bokacha.com Ви предлага страхотен избор на бижута – подходящ подаръци за осми март - Деня на жената, с който да зарадвате своята майка, съпруга, сестра, дъщеря или друга скъпа на сърцето Ви дама.

Безспорно няма по-подходящ подарък за осми март от уникалното колие с надпис „МАМА“, което всяка една майка с любов би носила до сърцето си. Колието „Кристална магия“ на Zerga пък въплъщава в себе си стил, обаяние и красота. То е в актуалните лилави цветова за сезона и спокойно може да направи празника на жената, на която го подарявате, незабравим.

Избирайки бижута за този специален ден, задължително гледайте те да имат в себе си женственост, стил и дори дързост, както е и името на уникалния комплект „Дързост“, съставен от пръстен, колие и обеци, чийто черен камък показва силата на женското начало. Уникален подарък биха били и перлените обеци на Zerga в кошничка, които могат да накарат всяка дама да се почувства наистина специална.

Розовото златно покритие е идеално за изтънчените дами, като имате избор между бижута с флорални мотиви и цветя, като например комплект „Нежна роза“ в черно или „Пинк стоун“ за дамите, обичащи розово. Bokacha.com предлага разнообразни модели на обеци от бяло, розово злато, както и с уникален плътен бял емайл, с цветя или синтетични перли. За по-нестандартните дами има обеци „Музика“, въплъщаващи в себе си спиралата на живота. За по-младите дами пък предлагаме закачливите обеци „сини цветя“.

Изберете най-подходящото бижу от изобилието от подаръци за 8 март, за да накарате едно любимо женско сърце да се изпълни с радост и любов!