Годежни Пръстени

28 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

28 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

Днес всяка една дама копнее на ръката й да заблести един от символите на любовта – годежния пръстен. Тази традиция е събрала в себе си много история и символизъм. В наши дни предлагането на брак с годежни пръстени е прието за жест на обич и преданост, а само по себе си то носи на пазара печалби от милиарди всяка година. Някои го правят, защото вярват в традициите и искат да ги спазват, други пък искат да докажат своята обич към любимата жена. Старинни папируси, намерени в Египет, загатват, че може би именно там този ритуал е започнал преди 4800 години.

Кръгът, който образува годежният пръстен, показва липсата на начало и край, една цялост, каквато е и целостта на брака. Заключеното пространство от металния ринг е разглеждано от философи като порта, която отвежда двама души към непознатото и предизвикателното. Даряването на жена с годежен пръстен означава засвидетелстване на безсмъртна и вечна любов.

Първият годежен пръстен в света е даден на принцеса Мери, дъщеря на Хенри VIII, когато тя е била само на 2 години и вече е била обещана за съпруга. Първият годежен пръстен с диамант пък се появява през 1477, когато Максимилиан I в Германия предлага на своята любима женитба.

Може би не знаете, но има 3 варианта за това как да поставите своя годежен пръстен. Първият е да го носите на своята лява ръка, като тази традиция идва от древен Рим и идеята е, че лявата ръка е по-близо до сърцето. В страни като България, Гърция, Румъния, Украйна, Австрия, Германия, Португалия и Испания обаче е прието той да се носи на дясната ръка. Годежният пръстен може да остане на ръката Ви и след като се ожените, като се постави заедно с халката на един и същи пръст, като традицията е венчалната халка да е отгоре. Това, разбира се, е личен избор, в зависимост от това как го усещате. Има и трети вариант, който е приложим и за халката – да се носи на верижка на врата, което е най-сигурният избор, че ще бъде поставен най-близо до сърцето.

Моделите на годежни пръстени, които днес пазарът предлага, са разнообразни и съобразени с желанията и разбиранията на мъжа, който избира бижуто за своята жена. Bokacha.com предлага уникални годежни пръстени, които могат да направят Вашата любима специална. Можете да намерите класически модели на годежни пръстени от стомана с кристален цирконий. Или такива в розово злато, с по-големи или по-малки камъни, в кръгъл, квадратен, издаден или прибран обков.

Вече сте намерили вашата половинка?! И искате да направите следващата стъпка. Не бързайте да обикаляте безброй магазини за да намерите подходящия годежен пръстен. В онлайн магазин Bokacha.com сме събрали най-красивите годежни пръстени – с бляскави кристали, от медицинска стомана със златно и сребърно покритие. Доверете ни се за да сте сигурни, че отговорът ще бъде „ДА!“ Разгледайте и другите ни колекции и категории. В тях ще намерите бижута с перли и кристали Сваровски: колиета и гривни, обици и пръстени, които можете да подарите на своята избраница за Свети Валентин или 8-ми март. Всички тези прекрасни бижута се предлагат на достъпни цени в Bokacha.com

❶❷❸ Вашите въпроси за нашите пръстени ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Какви са цените на вашите пръстени? 💖

Цените на нашите пръстени започват от само 17,99лева. Разбира се имаме и луксозни модели, богато украсени с кристали Сваровски подходящи за специални поводи и моменти, поднесени със сертификат Crystals from SWAROVSKI® и лично гарантираме за неговата автентичност. Ние сме официален вносител за България на елементи и кристали Сваровски. Виж всички 500+ налични гривни с БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

🚚 Предлагате ли БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на пръстени? ✅

Да, възползвайте се от БЪРЗА 24 часова БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички пръстени, до всеки град или село при поръчки от само 45 лева. Повече информация може да намерите в страницата ни с доставки.

⏰ Предлагате ли връщане или замяна на пръстени? ⭐

Да, ние гарантираме 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ!!! Бърза и опростена процедура по връщане или замяна по ваш избор на всички пръстени.

🎁 Как са опаковани нашите пръстени? ❤

Получавате всяки пръстен в торбичка за съкровища или в кутия по избор, придружени с клиентски сертификат и безплатна картичка Karma Wish с пленително послание. Всяка наша пратка е проверена, грижливо опакована и изпратена с много любов❣

💎 Какви пръстени предлагате? ✨

При нас ще откриете 100+ пръстени налични на склад. Най-актуалните търсения за пръстени са сватбени халки, пръстени от стомана, модерни пръстени, годежни пръстени, брачни халки, пръстени сваровски, пръстени от неръждаема стомана. Високо качество гарантирано от Bokacha.