БИЖУТА ЗА МЪЖЕ

Артикули 1-60 от 265

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. Пръстен ЖИВОТ МОЙ, халка от стомана, код 316L R118
    28,99 лв. 57,99 лв.
  2. Пръстен МОМЕНТ, халка от стомана, код 316L R117
    27,99 лв. 55,99 лв.
  3. Колиета от стомана MY LOVE, колиета за влюбени, 316L N221
    33,99 лв. 44,99 лв.

Артикули 1-60 от 265

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Мъжете може да не са по-суетната половина от човечеството, но със сигурност държат на себе си и на външния вид. Носенето на мъжки бижута навлиза доста по-късно от това при жените, но този факт съвсем не означава, че мъжките накити не са любим аксесоар на по-силния пол. Още при индианците се забелязва сериозно навлизане на накити, които мъжете носят – символ на традиции, вярвания, мъжество, власт и неизчерпаема сила. Днес повечето мъже не пропускат да сложат своето любимо бижу по повод или в ежедневието. Бижутерия за мъже става все по важна част от тоалета на мъжа.

Един от най-важните мъжки аксесоари е пръстенът. Ако оставим настрана брачната халка, която всеки мъж поставя при сключването на брак, то пазарът в момента предлага огромна разновидност на мъжки пръстени. В последните няколко години истински хит са пръстените от стомана, като все по-често навлизат и тези с инкрустирани камъни. Най-важното за избора на един мъжки пръстен е той да отива на стила, който има неговия притежател. При мъжете е хубаво пръстенът да е един, докато при жените няма ограничение. Допустимо е и по един на всяка ръка, но не повече.

Изборът на гривна е по-сложен в зависимост от повода, по който се слага. Няма правило каква трябва да бъде – зависи от усещанията на един мъж и дали се чувства комфортно с нея. Проучванията показват, че за плетка се предпочита средния размер, по-рядко едрия. По подобен начин стои и въпросът с ланеца, като при съчетаване на двете е препоръчително те да бъдат с еднаква плетка.

Има няколко основни правила за носенето на бижута от мъже. Най-важен е изборът на бижу – ако се колебаете кой модел да изберете, хубаво е да се спрете на по-семплия вариант, при който вероятността да сбъркате и да не се чувствате некомфортно с бижуто след това е много по-малък.

Абсолютно задължително е при съчетаването на пръстен, ланец и гривна те да бъдат от един и същи метал, без значение дали е от студената или топлата гама. В противен случай те си противоречат и взаимно си отнемат от блясъка.

Най-важното обаче е да вникнете в символизма на бижуто, което избирате за себе си, какво искате да кажете с него и коя своя черта искате да разкриете. А подарените бижута с любов винаги носят позитивна енергия. Bokacha.com предлага страхотен избор на уникални мъжки бижута – пръстени, гривни, ланци, обеци и комплекти!

Bokacha.com цени своите клиенти мъже. Затова създадохме специална категория бижута за мъже. Ако търсите подарък за любим мъж или за себе си, може да го намерите в менюто ЗА МЪЖЕ. Голям избор на ланци и гривни от стомана. Изберете най-подходящият ланец от стомана или сребърна гривна за мъж. А защо не я съчетаете в мъжки комплект бижута?! Различни плетки ланци, уникални сребърни гривни, бижута от стомана в съчетания на златни и сребърни покрития. Стоманените бижута са с изключителна издръжливост, прецизна изработка и уникалност, изработени от медицинска стомана 316L са най-предпочитаните подаръци за мъже в онлайн бижутерия Bokacha.com