◯ Бижута с Перли

51 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Колие ЕЛИЗАБЕТ от Колекция Перли Caprice, CPR P09074
  52,99 лв. 91,99 лв.
 2. Комплект бижута СИАТЪЛ, колие и обеци, Zerga Brand, Код ZG S200
  39,99 лв. 79,99 лв.
  Изчерпано количество
 3. Колие СИАТЪЛ 18К Бяло Злато, Колекция Zerga Brand, Код ZG N200
  29,99 лв. 59,99 лв.
  Изчерпано количество
 4. Обици и колие РОМАНТИЧНА ПЕРЛА, 18К бяло злато, Zerga Код 18KGFNE S38983
  рейтинг:
  100%
  59,99 лв. 79,99 лв.
  Изчерпано количество
 5. Обеци ПЕРЛЕН СТИЛ, колекция Zerga Jewelry, ZG E015
  33,99 лв. 67,99 лв.
  Изчерпано количество
 6. Колие ПЕРЛЕН СТИЛ, колекция Zerga Jewelry, ZG N015
  129,99 лв. 173,99 лв.
  Изчерпано количество

51 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
Колкото и богат да е пазарът на бижута днес, колкото и разнообразни да са елементите, дизайните и цветовете, времето, в което живеем, е успяло да съхрани един от най-обичаните и класически накити, създаден от природата, а именно перлите. Те остават любими на всяка една жена, която иска да бъде очарователна и привлекателна. Не е случаен фактът, че много дами избират да сложат перли в един от най-важните си дни – своята сватба. Перлите остават завинаги като едно от най-предпочитаните бижута, избирани за най-значими поводи. По тази причина те съвсем спокойно могат да бъдат записани със златни букви в първите редици от историята на накитите.

Най-често перлите са наричани „сълзите на морето”, което само по себе си крие много дълбок смисъл и символика. В древността те са били използвани за изцеряване от болести, а бoгатите велмoжи пък са пиели винo от перлени чаши и бoкали, кoито са имали бисер на дънотo. Една от най-известните любoвни истoрии на древнoстта е именнo тази на принцеса Клеoпатра и покoрилия сърцетo й Антoний. Според римските истoрици, Клеопатра е пуснала в своята чаша с вино огромна перла, която била безценна, и я глътнала, за да стане още по-прекрасна и да спечели своя любим. Древните гърци са приемали перлата за символ на брака и любовта, а младите момичета са давали на своите рицари перли, които да ги пазят в битките и да им показват тяхната обич.

И до днес загадката и мистиката на перлите привлича женското сърце. Bokacha.com предлага огромно разнообразие на бижута с перли , неповторими модели с високо качество. Можете да се насладите от най-изчистените класически накити с перли до колиета с много перли, инкрустирани камъни и нестандартни форми. За по-официални поводи можете да изберете колие и обеци „Римски перли” например, които имат в себе си висока класа и изтънченост.

В нашия каталог можете да откриете и бижута с перли във формата на цвете, като изборът Ви може да е с бял или черен емайл. Много популярни са и бижутата от стомана с перли. Ако пък не искате да се ограничавате, заложете на уникалните цветни перли - пепел от рози или праскова.

Всяка жена трябва да има в своята колекция едни от най-ценните и класически накити – тези с перли. Bokacha.com може да Ви помогне с избора и да Ви накара да се почувствате красиви и уникални!

Перлите са винаги на мода! А перлите от Бокача са винаги оригинални и неповторими модели!