Неръждаема стомана

Артикули 1-60 от 90

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Пръстен ЖИВОТ МОЙ, халка от стомана, код 316L R118
  28,99 лв. 57,99 лв.
 2. Пръстен МОМЕНТ, халка от стомана, код 316L R117
  27,99 лв. 55,99 лв.
 3. Пръстен ЖОЗЕФА от стомана. 316L R026
  18,99 лв. 28,99 лв.
 4. Пръстен ЧЕЙН, халка от стомана, 316L R042
  29,99 лв.
 5. Пръстен НЕРОН, халка стомана, 316L R004
  29,99 лв.

Артикули 1-60 от 90

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Увереността и силата на една жена много лесно могат да бъдат открити в бижутата, които носи и които обича. На всички е известно, че накитите, които поставяме, издават голяма част от тайните на женската същност - особено тези, които избираме за ръцете си.

В последните няколко години в колекцията на дамските бижута със страшна сила навлязоха пръстени, които са изработени изцяло от стомана. Според експерти точно те са тези, които показват голямата сила и устойчивост на нежния пол. Именно пръстените от стомана разбиват наложените табута, че този тип бижута са подходящи в повечето случаи за носене от мъже, но това съвсем не е вярно. Във века, в който живеем, жената отдавна е доказала категорично, че е абсолютно равностоен пол, на моменти дори изземваща типично мъжки функции. Пък и ако разгледаме по-дълбоко стоманата в своята символика – точно тя е онова олицетворение на воля, стремеж и себедоказване, още повече когато става въпрос за смисъла на женското начало.

Истината е, че в този раздел на бижутерията ни най-малко не липсват фини, прецизни, изтънчени и изключително елегантни бижута. Дори напротив – пазарът предлага невиждан избор на модели и декорации. Голямата популярност на пръстените от стомана до известна степен се дължи на тяхното огромно видово разнообразие, страхотните цени и безпрецедентното качество.

Уникалните модели се изработват в няколко направления. Разбира се, на първо място можем да поставим изчистените пръстени от стомана, които са универсални за всякакъв тип тоалети и много лесно се съчетават в зависимост от повода, по който ще ги сложим. Много двойки избират именно този тип бижута за годежен пръстен и брачни халки.

За дамите, които предпочитат по-сложни модели, каталогът също е доста голям – без значение дали към пръстените ще има вградени перли или различни форми на цветя и пеперуди.

Има и пръстени от стомана, които залагат на инкрустирането на камъни, като най-предпочитани са вариантите с бял, черен, розов или лилав камък. Присъстват и по-нестандартни решения като съчетание на стоманен пръстен с бяло или розово злато.

Ако искате да се сдобиете с най-новите модели на пръстени от стомана или желаете да зарадвате любим човек с уникален подарък - Bokacha.com предлага страхотен и много богат асортимент за Вашия избор!