Открий най-близкия офис до теб!

Офиси на Спиди Офиси на Еконт

Плащане и Доставка

Стандартна Безплатна Доставка до Офис на СПИДИ над 150 лв.

Доставка до Офис на Спиди за суми до 150 лв. – 5,99 лв. Безплатна над 150лв!

Доставка до Офис на Еконт6,99 лв.

Доставка до АДРЕС със Спиди – 8,99 лв.

Доставка до АДРЕС с Еконт– 9,99 лв.

Срок: до 2 работни ден. Удобно плащате на куриера. Разполагаш с опция ПРЕГЛЕД на всяка пратка + 14 дни право да размислиш :)

Стандартната доставка е до 18:00 часа на следващия работен ден, като по-често пратките се доставят сутрин.

Минималната сума за доставка на продукти от Bokacha.com e 20 лева.

Важно: Всички поръчки с наложен платеж се изпращат на същия ден, ако са направени до 14:00 и се доставят на следващия работен ден. Поръчки изпратени след 14:00 часа се обработват на следващия работен ден! Поръчки се изпращат от понеделник до петък. Доставки не се извършват по време на официалните празнични и почивни дни. Доставка за събота е възможна до офис на Спиди и Еконт. Работят с намалено работно време Спиди са до 14:00 часа, а Еконт до 13:00 часа за повечето офиси. Моля проверете работното време за избрания от вас офис.

Методи на Плащане

1. Плащане с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ с пощенски паричен превод - при получаване, в брой или с кредитна/дебитна карта директно на куриера до адрес или офис на куриер.

2. Плащане по БАНКОВА СМЕТКА - авансово чрез банков превод. Сайтът Bokacha.com е собственост на фирма БОКАЧА ЕООД, ЕИК: 202505900, IBAN: BG04FINV91501015858550 Първа Инвестиционна Банка – за плащания по банков път.

!!! Важно е да знаете: магазинът инкасира плащанията с наложен платеж чрез услугата "Пощенски паричен превод". Съгласно чл. 3 от Наредба Н-18/2006 г. на НАП това освобождава търговеца от задължението да издава касов бонов. Документ за плащане се предоставя от куриера.

Магазинът издава данъчни фактури по ДДС на юридически лица. При завършването на поръчката в поле "Коментар" ще можете да посочите данни за фактура, ако такава е необходима. Моля, изискайте и прикрепете към фактурата документа за пощенски паричен превод издаден от куриера.