Комплекти от 3+ части

Артикули 1-60 от 151

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Артикули 1-60 от 151

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

При избора на бижута е важно те да кореспондират добре помежду си. Стилистите съветват да изберете пълен комплект бижута, който да включва Колие, Обеци, Гривна и Пръстен. Много често формите на бижутата не са напълно идентични при всяко бижу, но те са със сходен дизайн и са съчетани по начин, който да завърши идеално вашата визия. Предимство е и фактът, че може да носите бижутата по отделно и в съчетание на Колие и Гривна, например. Преоткрийте перфектно съчетание от комплекти бижута в три части - колие, обеци и гривна или пръстен. Един луксозен подарък за жена от бижута Bokacha. Вземи сега на намалена за теб цена.

❶❷❸ Вашите въпроси за нашите КОМПЛЕКТИ БИЖУТА ⁉

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Какви са цените на вашите комплекти бижута? 💖

Цените на нашите комплекти бижута започват от само 18,99лева. Разбира се имаме и луксозни модели, богато украсени с кристали Сваровски подходящи за специални поводи и моменти, поднесени със сертификат Crystals from SWAROVSKI® и лично гарантираме за неговата автентичност. Ние сме официален вносител за България на елементи и кристали Сваровски. Виж всички 500+ налични гривни с БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

🚚 Предлагате ли БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на комплекти бижута? ✅

Да, възползвайте се от БЪРЗА 24 часова БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички комплекти бижута, до всеки град или село при поръчки от само 45 лева. Повече информация може да намерите в страницата ни с доставки.

⏰ Предлагате ли връщане или замяна на комплектите с бижута? ⭐

Да, ние гарантираме 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ!!! Бърза и опростена процедура по връщане или замяна по ваш избор на всички комплекти бижута.

🎁 Как са опаковани нашите комплекти бижута? ❤

Получавате всяки комплекти бижута в луксозна кутия, придружени с клиентски сертификат, безплатна картичка Karma Wish с пленително послание и подаръчна торбичка. Всяка наша пратка е проверена, грижливо опакована и изпратена с много любов❣

💎 Какви гривни предлагате? ✨

При нас ще откриете 1500+ комплекти бижута налични на склад. Най-актуалните търсения за комплекти бижута са комплекти Сваровски, комплекти бижута с талисмани, комплекти бижута кристали, комплекти бижута от неръждаема стомана. Високо качество гарантирано от Bokacha.