09888 75 447

Гривни от Стомана

44 продукта

Задай Низходяща Посока

44 продукта

Задай Низходяща Посока

Носенето на гривни при мъжете може да бъде открито още в дълбоката древност. Тогава, по време на лов или война, мъжката гривна е бил символ на социалното положение, което има нейния притежател. Освен това се е смятало, че е въпрос на чест истинският мъж да носи гривната на своя род. Арабският свят е иноватор по отношение на гривните и ги превръща с масово производство, което да се предлага на пазара. Днес мъжете имат щастието да избират между най-различни модели бижута и да открият гривната, която най-много подхожда на тях и тяхното светоусещане.

Едни от най-предпочитаните гривни сред мъжете са тези, които са изработени от прецизно подбрана висококачествена медицинска стомана. Именно те подчертават мъжката индивидуалност. Освен това изборът на гривна от този тип често говори за стила на мъжа и неговия начин на живот. А и да не забравяме, че гривните от стомана винаги приковават вниманието със своите интересни модели.

Гривните от стомана вече са придобили категоричен моден статус. Аксесоарът може да бъде носен както самостоятелно, така и в подходящата комбинация с ланец. Ако носите само гривна, тогава можете да си позволите по-мащабен и обемен модел, тъй като няма с какво друго бижу да го съобразявате. Ако обаче ще го комбинирате, желателно е да се спрете на модел, който ще бъде в унисон с ланеца, който ще носите.

Освен стандартните плетки, много популярна сред младите момчета е царската плетка, която показва техния свободен дух и непокорство. Ако пък искате да бъдете ексцентрични – заложете на морската плетка или на такава, която намирате за подходяща на Вашата визия и стил. Не забравяйте, че преди години асортиментът в плетките е бил ограничен в 2-3 модела, докато сега имате пълната свобода да избирате от огромно количество разновидности.

Ако искате да носите много едра плетка, е хубаво тя да бъде куха, тъй като тежестта на гривната в противен случай би била доста голяма. Този тип масивни бижута подхождат на по-едри мъже.

Какъвто и избор да направите обаче, водещ винаги трябва да е личният вкус, защото задължително трябва да Ви харесва това, което носите, и начина, по който гривната Ви стои. Гривните от стомана подхождат на всички мъже и със сигурност са страхотен подарък – точно по тази причина разгледайте предложенията на Bokacha.com!