Връщане и Размяна

1. Условия за връщане и замяна:
В случай, че желаете да върнете получен артикул, можете да го направите без обяснение в 14 дневен срок с попълнена бланка в пратка към нас. Виж всички усповия:
БЛАНКА ЗА ВРЪЩАНЕ и ЗАМЯНА разпечатай, попълни и изпрати от ТУК
2. Рекламации:
Ние гарантираме, че ще разменим продукт, закупен от Bokacha.com поради някакъв дефект, грешка на служител или други причини по наша вина и то напълно БЕЗПЛАТНО. В случай, че не сте изцяло удовлетворени от покупката си ни пишете на [email protected], като приложите снимка на дефекта, описание на проблема и попълнена Банка за Рекламация (копирай от ТУК попълни и изпрати на имейла). В рамките на 1 работен ден ще получите информация как ще разменим вашият продукт. Разходите по доставките за рекламацията са за изцяло за наша сметка. При констатирани липси и дефекти рекламацията се предявява до два /2/ дни след доставката. При несъответствие с обявеното описание се предявява до 14 /четиринадесет/ дни.

Рекламации, желания за връщане или замяна по телефона или не писмено не се приемат.
Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП) със следния сайт https://kzp.bg/, както и с другите нормативни актове, действащи в Република България. На 09.01.2016г започва да работи електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове (платформа за ОРС) - нейният адрес е https://ec.europa.eu/