Пръстени

Артикули 1-60 от 159

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Пръстен ПРЕГРЪДКА, халка от стомана, код 316L R102
  22,99 лв. 29,99 лв.
 2. Пръстен ВЕЧНОСТ, халка стомана. Брачни халки! 316L R005
  рейтинг:
  100%
  32,99 лв. 39,99 лв.
 3. Пръстен ЖИВОТ МОЙ, халка от стомана, код 316L R118
  31,99 лв. 57,99 лв.
 4. Пръстен МОМЕНТ, халка от стомана, код 316L R117
  30,99 лв. 55,99 лв.
 5. Пръстен с кристали Swarovski® RIVOLI Crystal AB, Бял, Код PR R021A
  36,99 лв. 45,99 лв.
 6. Пръстен GREEN STONE, GLORY Crystals from SWAROVSKI®, Код ZD R007
  37,99 лв. 43,99 лв.
 7. Пръстен ШАХМАТ, халки от стомана, код 316L R110
  27,99 лв. 29,99 лв.
 8. Пръстен СИГУРНОСТ, халка от стомана, код 316L R107-А
  26,99 лв. 29,99 лв.
 9. Пръстен СИГУРНОСТ, халка от стомана, код 316L R107
  26,99 лв. 29,99 лв.
 10. Пръстен БАЛАНС, халка от стомана, код 316L R106-M
  29,99 лв. 39,99 лв.
 11. Пръстен БАЛАНС, халка от стомана, код 316L R106
  29,99 лв. 39,99 лв.
 12. Пръстен ДОВЕРИЕ, халка от стомана, код 316L R105-А
  25,99 лв. 29,99 лв.
 13. Пръстен ДОВЕРИЕ, халка от стомана, код 316L R105
  25,99 лв. 29,99 лв.
 14. Пръстен ЖОЗЕФА от стомана. 316L R026
  22,99 лв. 28,99 лв.

Артикули 1-60 от 159

Страница
на страница
Настрой низходяща посока

Жените с много пръстени имат свободен дух!

Въпреки че редица от психолози определят съвременното значение на пръстена като накит, който в своята същност символизира ограничение, д-р Томас Дърбин отваря кръгозора по-далеч и без притеснение стига до извода, че именно жените, които носят много и различни пръстени по ръцете си, имат свободен дух. Носенето на повече от един пръстен или масивни бижута често издава и най-различни черти от характера на нежния пол – това може да бъде тълкувано като разкрепостеност, свободолюбие и неподчинение на табута, каквато всъщност представлява свободата на духа.

Д-р Дърбин има и много интересна теория за това какво значение имат пръстите, на които поставяме своите любими бижута. Истината е, че при избора на бижута няма конкретни правила, които трябва да се следват. По-скоро това е инстинкт, продиктуван от съзнанието, което ни кара да носим пръстените на този или онзи пръст. Той никак не е случаен и в него се крие дълбок символизъм.

Жените, които носят пръстен на палеца, са определени като силни и устойчиви. За палеца най-подходящи са по-нежните пръстени или халки, тъй като той е по-специфичен пръст и по-големите пръстени биха се чувствали некомфортно върху него. Показалецът пък показва авторитарност и амбиция, присъщи на жената-лидер. Той символизира силна мотивация, властолюбие и контрол. Забелязва се, че на него жените в повечето случаи слагат големи и масивни бижута, което подчертава силата на нежния пол. Средният пръст е този, който крие женската индивидуалност. На него подхождат почти всички модели пръстени – от най-малките до най-големите. Прави впечатление, че именно на този пръст се носят и пръстени, които обхващат части от показалеца и безименния. А като стана дума за безименния пръст – на английски той всъщност си има име, и то много важно – наричат го „the ring finger”, което в превод означава „пръст за пръстена“. И то не за кой да е пръстен, а за най-важния – годежния пръстен, а след него – за брачната халка. Точно тук се намесват различните култури с етнически и религиозни разминавания. Основният спор при тях е не на кой пръст, а на коя ръка се носи халката. Американците признават лявата ръка. Източноправославната църква е категорична – дясната ръка е мястото, на което трябва да блести накитът на любовта. Много жени намират и по-практично обяснение за дилемата – лявата ръка е по-малко използвана от дясната, по тази причина повечето дами носят брачната си халка на нея. Да обърнем поглед и към кутрето. Жените, които носят пръстени на него, са добродушни, весели и винаги заобиколени от приятели. То разкрива силната интуиция и общителност. Там обикновено се слагат най-непретенциозните пръстени.

Най-важното обаче е пръстени да разкриват женската индивидуалност! Така че изберете своето любимо бижу и го носете така, както ви харесва и както го чувствате!

В онлайн бижутерия Бокача ще намерите богат избор от пръстени от стомана, инкрустирани с бляскави кристали и цирконий. Висококачествените покрития на пръстените ги правят изключително дълготрайни. Красив и запомнящ се подарък за жена. Предлагат се в различни размери. Годежни пръстени, брачни халки на ниски цени със страхотно качество, изработени от стомана.

❶❷❸ Вашите въпроси за нашите пръстени ⁉

⭐ SALE ⭐ До 80% Екстра Намаление на Пръстени ⭐

🎁 Ново! – Пръстени SWAROVSKI Ръчна изработка 🎁

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Какви са цените на вашите пръстени? 💖

Цените на нашите пръстени започват от само 17,99лева. Разбира се имаме и луксозни модели, богато украсени с кристали Сваровски подходящи за специални поводи и моменти, поднесени със сертификат Crystals from SWAROVSKI® и лично гарантираме за неговата автентичност. Ние сме официален вносител за България на елементи и кристали Сваровски. Виж всички 500+ налични гривни с БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

🚚 Предлагате ли БЪРЗА и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на пръстени? ✅

Да, възползвайте се от БЪРЗА 24 часова БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на всички пръстени, до всеки град или село при поръчки от само 45 лева. Повече информация може да намерите в страницата ни с доставки.

⏰ Нов си в Bokacha? Вземи 5% Отстъпка с Код: WELCOME ⏰

⏰ Предлагате ли връщане или замяна на пръстени? ⭐

Да, ние гарантираме 100% УДОВЛЕТВОРЕНИЕ НА ВСИЧКИ КЛИЕНТИ!!! Бърза и опростена процедура по връщане или замяна по ваш избор на всички пръстени.

🎁 Как са опаковани нашите пръстени? ❤

Получавате всяки пръстен в торбичка за съкровища или в кутия по избор, придружени с клиентски сертификат и безплатна картичка Karma Wish с пленително послание. Всяка наша пратка е проверена, грижливо опакована и изпратена с много любов❣

💎 Какви пръстени предлагате? ✨

При нас ще откриете 100+ пръстени налични на склад. Най-актуалните търсения за пръстени са сватбени халки, пръстени от стомана, модерни пръстени, годежни пръстени, брачни халки, пръстени сваровски, пръстени от неръждаема стомана. Високо качество гарантирано от Bokacha.