Комплекти Бижута

Артикули 1-60 от 917

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. Бижута АДЕЛ, Zerga Brand Код ZG S463
    38,99 лв. 77,99 лв.
  2. Бижута с кристали SWAROVSKI® ВЕТРИЛО, ZERGA BRAND, Код ZG S431
    69,99 лв. 127,99 лв.
  3. Кърпа за полиране на бижута, Код PR A102
    1,99 лв. 2,99 лв.

Артикули 1-60 от 917

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Външният вид на всяка една дама е абсолютно завършен, когато тя е избрала подходящите бижута, отговарящи на нейния стил, начин на живот и усещане за красивото. За да се чувства една жена сигурна в своите бижута, те трябва да са направени от висококачествени материали, да имат оригинални дизайни, да съдържат послание в себе си, да излъчват изящество, женственост и градски шик на своите притежателки, както и да предлагат такова разнообразие, което би могло да задоволи дори най-капризния вкус. Именно такива са комплектите от бижута, които Bokacha.com представя на Вашето внимание с огромно удоволствие. В тях можете да намерите огромен избор на страхотни колиета, обеци и пръстени с изключително атрактивни цени и в уникални стилови съчетания.

Всеки е запознат с една от закономерностите при поставяне на бижута – това да бъдат съчетани по стил, цвят, материал и изработка. За да Ви улесни, Bokacha.com е събрала най-красивите колекции, които са подходящи както за официални, така и за ежедневни поводи. Не липсват обаче и универсални модели – да вземем за пример комплект колие и обеци „Перлено цвете“, чието бяло покритие крие в себе си чистота и слънчево настроение. За любимата дама идеален подарък биха били колие и обеци „Вплетени сърца“. Уникално изработен е и нестандартният комплект „Сребърна омая“, която съдържа в себе си колие, обеци и гривна. Ако искате да привличате погледа – то модерните колие и обеци комплект „Ректангъл“ са точно за Вас! За жените, които обича кристалите, има колие и висящи обеци „Престиж“ от бял кристал, нежно колие и обеци под формата на сърце „Престиж“ в различни цветове, комплект „Кристална дъга“ - колие обеци и гривна, което е подходящо за екстравагантните, цветни и свободолюбиви дами. Предлага се в 2 варианта - и със жълто златно покритие, и с бяло.

В нашите колекции можете да намерите още късметлийското колие с обеци четирилистна детелина, които са напълно подходящи за идния пролетен сезон. За стилни и официални поводи препоръчваме масивния комплект бижута „Кейт“ - пръстен и обеци, който е наличен в два цвята - с лилав и със син кристал. Комплектът можете да изберете и във вариант с колие. Пеперудена омая пък струи от бижута от стомана „Висящи пеперуди“ - обеци и висулка.

Комплектите на Bokacha.com са подходящи за подаръци за именни и рождени дни, официални празници, годишнини и разбира се - без повод!