Неръждаема стомана

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока

8 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
Увереността и силата на една жена много лесно могат да бъдат открити в бижутата, които носи и които обича. На всички е известно, че накитите, които поставяме, издават голяма част от тайните на женската същност - особено тези, които избираме за ръцете си.

В последните няколко години в колекцията на дамските бижута със страшна сила навлязоха пръстени, които са изработени изцяло от стомана. Според експерти точно те са тези, които показват голямата сила и устойчивост на нежния пол. Именно пръстените от стомана разбиват наложените табута, че този тип бижута са подходящи в повечето случаи за носене от мъже, но това съвсем не е вярно. Във века, в който живеем, жената отдавна е доказала категорично, че е абсолютно равностоен пол, на моменти дори изземваща типично мъжки функции. Пък и ако разгледаме по-дълбоко стоманата в своята символика – точно тя е онова олицетворение на воля, стремеж и себедоказване, още повече когато става въпрос за смисъла на женското начало.

Истината е, че в този раздел на бижутерията ни най-малко не липсват фини, прецизни, изтънчени и изключително елегантни бижута. Дори напротив – пазарът предлага невиждан избор на модели и декорации. Голямата популярност на пръстените от стомана до известна степен се дължи на тяхното огромно видово разнообразие, страхотните цени и безпрецедентното качество.

Уникалните модели се изработват в няколко направления. Разбира се, на първо място можем да поставим изчистените пръстени от стомана, които са универсални за всякакъв тип тоалети и много лесно се съчетават в зависимост от повода, по който ще ги сложим. Много двойки избират именно този тип бижута за годежен пръстен и брачни халки.

За дамите, които предпочитат по-сложни модели, каталогът също е доста голям – без значение дали към пръстените ще има вградени перли или различни форми на цветя и пеперуди.

Има и пръстени от стомана, които залагат на инкрустирането на камъни, като най-предпочитани са вариантите с бял, черен, розов или лилав камък. Присъстват и по-нестандартни решения като съчетание на стоманен пръстен с бяло или розово злато.

Ако искате да се сдобиете с най-новите модели на пръстени от стомана или желаете да зарадвате любим човек с уникален подарък - Bokacha.com предлага страхотен и много богат асортимент за Вашия избор!