Подарък за 8-ми март

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
 1. Обеци с талисман ЗВЕЗДЕН МИГ, Swarovski® Pave Beads, Код PR E532
  178,99 лв. 357,99 лв.
 2. Красиво Колие NATURAL HEART, ZYRDA Swarovski Elements, Код ZD N020
  49,99 лв. 57,99 лв.
 3. Пръстен NATURAL STONE, ZYRDA Crystals from SWAROVSKI®, Код ZD R010
  56,99 лв. 68,99 лв.
 4. Колие NATURAL LOVE, ZYRDA Crystals from SWAROVSKI®, Код ZD N024
  49,99 лв. 57,99 лв.
  Изчерпано количество
 5. Обеци NATURAL LOVE, ZYRDA Crystals from SWAROVSKI®, Код ZD E015
  79,99 лв. 136,99 лв.
  Изчерпано количество
 6. Пръстен CHAMPAGNE MYSTIC, ZYRDA Crystals from SWAROVSKI®, Код ZD R006
  39,99 лв. 43,99 лв.
  Изчерпано количество

19 Артикули

на страница
Настрой низходяща посока
Най-обичаният и най-чакан празник от дамите безспорно е 8 март! Денят на жената по дефиниция е международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения от жените, който се чества всяка година. У нас обаче 8 март отдавна се е превърнал в нещо друго – празникът на майката, денят, в който мъжете почитат своята любима, денят, в който децата изразяват своята почит, ден, наситен с много обич, вълнение, сълзи от радост и признание.

За никого не е тайна, че всяка една жена иска да се почувства обичана и специална, а 8 март е именно такъв момент! Точно по тази причина поднесеното цвете и избран с любов подарък за осми март могат да донесат много радост и щастие у всяко едно женско сърце.

Bokacha.com Ви предлага страхотен избор на бижута – подходящ подаръци за осми март - Деня на жената, с който да зарадвате своята майка, съпруга, сестра, дъщеря или друга скъпа на сърцето Ви дама.

Безспорно няма по-подходящ подарък за осми март от уникалното колие с надпис „МАМА“, което всяка една майка с любов би носила до сърцето си. Колието „Кристална магия“ на Zerga пък въплъщава в себе си стил, обаяние и красота. То е в актуалните лилави цветова за сезона и спокойно може да направи празника на жената, на която го подарявате, незабравим.

Избирайки бижута за този специален ден, задължително гледайте те да имат в себе си женственост, стил и дори дързост, както е и името на уникалния комплект „Дързост“, съставен от пръстен, колие и обеци, чийто черен камък показва силата на женското начало. Уникален подарък биха били и перлените обеци на Zerga в кошничка, които могат да накарат всяка дама да се почувства наистина специална.

Розовото златно покритие е идеално за изтънчените дами, като имате избор между бижута с флорални мотиви и цветя, като например комплект „Нежна роза“ в черно или „Пинк стоун“ за дамите, обичащи розово. Bokacha.com предлага разнообразни модели на обеци от бяло, розово злато, както и с уникален плътен бял емайл, с цветя или синтетични перли. За по-нестандартните дами има обеци „Музика“, въплъщаващи в себе си спиралата на живота. За по-младите дами пък предлагаме закачливите обеци „сини цветя“.

Изберете най-подходящото бижу от изобилието от подаръци за 8 март, за да накарате едно любимо женско сърце да се изпълни с радост и любов!