Бижута от ахат и розово злато

Носенето на бижута в наши дни се е превърнало в самостоятелно направление в модните тенденции и всяка една година претърпява своите метаморфози. Така, както тоалетите имат своите актуални предложения за сезона, така и женските накити притежават своя мода. Бижутата се движат в определени насоки и всяка година излизат по-нови, по-модерни и по-привлекателни модели. Тенденциите от края на 2013 година ще се запазят и дамите могат да посрещнат новата година в своя пълен блясък.

bijuta-masivni-s-kamaniАктуални за сезона остават масивните, тежки и големи накити, като екстравагантните форми и нестандартни модели са за предпочитане. Прави впечатление, че в накитите силно са навлезли животинските елементи, като през 2013 година, която според китайския календар е годината на змията, змийската форма е  най-често срещана –  по този повод много дами не пропуснаха да сложат около ръцете и пръстите си бижу с елемент на змия.

Модните специалисти забелязват, че все повече острите форми в правенето на бижута се харесва на жените и това дава огромно поле за изява на бижутерите. Разбира се, бижутата, които съдържат в себе си формата на сърце, остават класика и те ще бъдат актуални не само през следващата година.

grivni-s-estestweni-kamani-ubb005-grivna-estestven-kamak-ahat-bracelet-natural-stone-agate-3Ахатът пък е най-предпочитан сред камъните в накитите и това не е случайно, тъй като той носи със себе си идеята за равновесие и баланс. Полускъпоценните камъни набраха огромна популярност и през 2014 година се очаква те да достигнат своя пик. В зависимост от предпочитанията, те могат да бъдат съчетани с метал или да се носят самостоятелно. Идеални са както за официални, така и за ежедневни тоалети. Разгледайте всички предложения на гривни с естествени камъни тук.

Друг хит, който подлуди чак звездите в Холивуд, са гривните шамбала, които са събрали в себе си хармония и мистика. Те са подходящи за всички възрасти както за мъже, така и за жени, а в цветово отношение всеки сам преценява какво му подхожда – при тях няма наложени модни ограничения.

bijuta-s-estestweni-perliВсе повече излизат на мода младежките бижута с перли с инкристирани кристали, циркони и в нежни нюанси на бялото. Остават класически и неповторим подарък за жена. Стил, качество и класа във визията на всяка изтънчена дама.

Не на последно място трябва да споменем розовото злато, което бележи най-голямото търсене през изминалата година, а през следващата година се очаква да се покачи. Нежният му цвят, универсалност и стил приканват всяка една дама да притежава бижута от този вид.

Не забравяйте обаче, че без значение дали ще се съобразите с модните тенденции или ще ги нарушите със своите виждания за това какви бижута да носите, най-важното е те да Ви носят красота, блясък и удовлетворение!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *