Подарък за Великден

Артикули 1-60 от 498

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. BLACK FRIDAY! Колие VARIETY OF COLORS BLUE с емайл, GLORY, Код ZDFNL N051
    19,99 лв. 47,99 лв.
  2. Колие AMIKOS SWAROVSKI® RIVOLI Bermuda Blue BBL, Син, 8мм, Код PR N457
    27,99 лв. 55,99 лв.

Артикули 1-60 от 498

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Най-големият християнски празник е Великден – ден, в който милиони вярващи по света посрещат чудото на Възкресение Христово. Традицията на празника предполага уютна семейна обстановка, в която той да бъде посрещнат – запалени свещи, пълна трапеза, боядисани яйца и споделена топлина с най-обичаните хора. Да поднесеш подарък за Великден е мило, топло и от сърце. Именно Великден е моментът, в който човек трябва да се посвети на своето семейство. А какво по-подходящо от неочакван подарък за любимата дама именно в такъв приятен и запомнящ се момент? Всеизвестно е, че колкото по-голяма е изненадата, толкова по-силен става смисълът на празника.

Каталогът на Bokacha.com Ви предлага уникални и прецизно изработени бижута, с които можете да зарадвате подходящо своята съпруга или майка. За да бъде възможно най-силен подаръкът, който искате да поднесете, той трябва да бъде в символиката на Великден. Точно по тази причина най-удачни са стоманените висулки във формата на кръст - символ на Възкресението. Можете да избирате между кръстове в черно, със златно покритие или инкрустиран камък върху тях. Те са универсални бижута и могат да бъдат подарени както на мъже, така и на жени.

Ако разгледаме обаче символиката на Великден под друг ъгъл, а именно през призмата великденските яйца, тук изборът в много по-разнообразен и неангажиращ. Боядисването на яйца е неизменна част от празника, а всяка една дама би била зашеметяваща с красиви цветни обеци с капковиден кристал или перли, които наподобяват великденско яйце. Изборът в цветовете е огромен – можете да избирате между зелени, розови, сини или жълти модели. Най-важният цвят обаче е червеният, така че няма да сбъркате, ако се спрете на бижу в тези багри.

Да не забравяме обаче, че Великден е и времето, в което пролетта се показва най-красивите си нюанси с пълна сила – идеален момент да поднесете колиета с красиви цветя или с четирилистна детелина, която може да донесе много късмет на дамата, за която е предназначена.

Великден, разглеждан и като символ на любовта, може да бъде изразен например под формата на обеци-сърца или колие с висулка сърце.

Направете този голям празник уникален и специален, като направите хората, които обичате, щастливи и поднесете подарък за Великден от сърце!