Свети Валентин

Артикули 1-60 от 785

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
  1. Обеци, гривна и колие БЛУ ЛЪКИ от Zerga Jewelry, 18KG S82538-C-3
    120,99 лв. 177,99 лв.

Артикули 1-60 от 785

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Бижута за деня на влюбените!

Казват, че специалните празници са такива, защото са споделени със специални хора. Денят на Свети Валентин е един такъв специален момент, в който влюбените си показват, че се обичат и че държат един на друг. Специалните дни обаче стават още по-прекрасни със специални подаръци за Свети Валентин на тази красива дата. Годините са показали, че няколко са основните елементи, без които не може да мине 14 февруари – това са класическият букет от рози, шоколадови бонбони, изискано шампанско и стилно бижу за любимата дама. В Bokacha.com можете да намерите страхотни бижута за своята любима, с които да я накарате да се почувства желана и специална.

Всички знаем, че често определят нежността на жената като я сравняват с крехко цвете. По този повод идеален подарък би могъл да е някое красиво бижу, съдържащо в себе си именно елемент на цвете – такъв например е комплектът от колие и обеци „Перлено цвете”. Ако Вашата любима обича перли, то тогава спокойно можете да се доверите и на неповторимото колие „Перла в злато”, което символизира царственост, величие и висок стил. Ако пък смятате, че тя е Вашето щастие и късмет в живота, то не се колебайте да изберете колие и обеци „Късмет” с четирилистна детелина.

Друго интересно предложение за празника са бижутата под форма на сърце като колието „Влюбено сърце с ключ”, което показва, че именно Вие сте мъжът, който знае как да отключи едно женско сърце и да остане завинаги в него. Халката пък, която символизира безкрая на любовта, е трансформирана в тройния пръстен от колекцията на Zerga с бяло злато, който категорично показва тройно повече обич, сила и хармония. Тайнственост и нежност се крият в дамския пръстен „Нежна перла” с розово златно покритие.

Белият кристал – символ на чиста обич, можете да откриете във формата на капка на обеци и колие, а перлата в короната при избора на бижута за Свети Валентин е неповторимият комплект бижута „КЕЙТ” на Zerga от лилав кристал, който съдържа в себе си колие, обеци и пръстен.

Не забравяйте обаче, че при избора на бижу за Свети Валентин трябва задължително да следвате вкуса на своята дама, за да можете да я зарадвате най-истински на този специален празник! Всички с нетърпение очакваме Свети Валентин. Винаги много се стараем в избора си на подарък за деня на влюбените. Изберете между предложените бижута, пръстени, колиета, гривни или обеци и направете подарък за съпруга, подарък за съпруг, подарък за любим, подарък за любима. Това ще е изненада за партньора, която той не е очаквал. Покажете силната си любов със силното сияние на кристалите в бижутата на онлайн бижутерия Bokacha.com