Често Задавани Въпроси

Как да пазарувам в Bokacha.com?

Необходима Ли е Регистрация и Създаване на Акаунт (Профил)?

В Bokacha.com може да поръчате като Гост без регистрация, с Бутона Бърза Поръчка или като се регистрирате като потребител в системата. Веднага след като регистрирате акаунт в Bokacha.com може да започнете да поръчвате бързо и лесно. Вие ще имате директен достъп до вашият профил,да съхранявате различнио адреси за доставка и да съхранявате историята на вашите поръчки. Ще можете да си правите собствен списък с продукти, които харесвате и желаете да купите.

Как Да Създам Акаунт?

Кликнете на линка "Вход" най-горе и изберете формата за нови клиенти, като натиснете бутона "Нов Клиент" доло в ляво. Напишете вашето име, имейл адрес и парола (от 6 - 8 знака), накрая натиснете бутона "Регистрация".

Остава да се запознаете с нашата концепция за Частност и Сигурност, където ще научите как ние съхраняваме и пазим вашите лични данни. На всяка страница най-доло има линк "Частност и Сигурност"

Как Да Влезна в Моят Акаунт (Профил)?

Ако вече имате регистрация и акаунт при нас, само кликнете на линка "Вход" най-горе в дясно, след което попълнете имейл адреса и паролата си. Натиснете бутона "Влез" и готово.

Когато попълвате или/променяте вашите данни от Моят Акаунт, запомнете: Ние искаме валиден имейл адрес и телефон за контакт в случай, че се наложи да ви се обадим във връзка с вашата поръчка.

Ако Забравя Паролата си?

Ако не запомните паролата си, натиснете линка "Забравена Парола" в бокса Регистриран Клиент. Автоматично ще бъде генерирана нова парола, която ще получите на имейл адреса си. Може да промените паролата, като влезнете в акаунта си и отидете в "Моят Профил".

Как Да Управлявам Моят Акаунт?

Ако вече имате акаунт в Bokacha.com, кликнете на линка "Моят Акаунт" намиращ най-горе в дясно. Ще отидете в страницата Моят Акаунт. От там ще можете да редактирате вашата персонална информация, да променяте или добавяте адреси за доставка, ще можете да следите статуса на поръчките си и да видите вашият списък с желани продукти.

Отностно Моят Адрес за Доставка?

Можете да добавите колкото си искате адреси на доставка и в процеса на поръчване да избирате адреса, който си искате. Влезте в Моят Акаунт и изберете от менюто в ляво адресната книга.
За да добавите нов адрес натиснете бутона горе в дясно Добави нов адрес. Ако вече имате адрес на доставка и искате да го промените, натиснете линка под адреса Промяна на адрес за доставка

Мога Ли Да Сменя Паролата?

Може да променяте паролата, когато си поискате като отидете в "информация за профила" и най-доло маркирате "Смяна на Парола". Само трябва да вкарате настоящата си парола и разбира се новата с която искате да я смените.

Какво Означава "Моите Поръчки"? Как Мога Да Използвам Това?

Това е историята на твоите поръчки направени в Bokacha.com. Също виждаш статуса на дадена поръчка, и можеш да я проследиш или да принтираш фактурата за тази поръчка.


Ако имате въпроси, обадете ни се на телефон 09888 75447 или ни пишете на имейл: [email protected].