Хармония и баланс за перфектната визия със Сваровски

bijuta-luksozni-celebrity-jewelry-5Няма  жена, която да не иска да изглежда перфектно, стилно и външният й вид да е завършен до най-малкия детайл. Това, разбира се, зависи от няколко компонента, които задължително трябва да постигнат баланс помежду си. Добрият външен вид въплъщава в себе си правилно избраните дрехи, бижута, грим и прическа. Разбира се, всички тези елементи трябва да бъдат в абсолютна хармония, за да можете да оставите след себе си приятното впечатление за класа и добър вкус.

Една дама е свободна сама да избира какви дрехи да носи. Най-важното обаче, което трябва да знае, е че в тях тя трябва на първо място да се чувства комфортно, да се харесва и те да отиват на нейната фигура. Всички знаят дребните хитрини, които жените прилагат в избора си на облекло, за да изглеждат по-добре – това, че вертикалните форми издължават фигурата, тъмните цветове прикриват недостатъците по тялото, а удължените деколтета дават акцент на шията и бижуто, което е поставено на врата.

Трябва да се знае и още нещо – Prasteni-ot-stomanaнай-важното съчетание между дрехите и бижутата е спрямо техния стил – без значение дали е ежедневен, делови, официален или строго официален. Първото, което трябва да направи всяка една жена, която избира своя тоалет и бижу, е да уточни повода, по който ги слага. Освен това трябва да е ясно и на кое ще бъде поставен акцентът –  ако дрехите са екстравагантни, то бижутата трябва да са по-обрани. Ако пък заложите на ефектните бижута Сваровски , масивни и нестандартни модели, то дрехите трябва да са по-семпли, за да изпъкнат накитите.
Много важно е да се знае и на кои свои форми и най-добри линии искате да акцентирате – тогава спокойно можете да го направите с голямо бижу или голяма декорация на дрехата.
Ако например искате да акцентирате върху ръцете – направете го с масивен
пръстен, ако искате да привлечете погледите върху лицето – тогава спокойно можете да заложите на прибрана прическа, големи обеци и силен грим.

luksozni-bijuta-obemni-bijuta-Jewelry
Ако имате бизнес среща, изберете по-убити цветове, по възможност от една гама, тъй като наличието на няколко цвята в бизнес костюмите не се възприема добре от тези среди. Много е важно в тези ситуации да покажете стил и да направите добро първо впечатление. Препоръчват се по-изчистени и непровокативни класически бижута, идеални за този случай са перлите.

Не забравяйте и най-важното – освен с дрехите, бижутата трябва да са съчетани както стилово, така и по форма помежду си, за да бъдете в пълния си блясък с тях!

Заложете на Сваровски бижута и никога няма да сгрешите!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Радослав радев on Bokacha Blog
Как да направим бижутата

Много полезна статия, за бижутата и за модатат. харесва ми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *