Сваровски-изящност и класа за всеки

bijuta-bokacha

bijuta-bokacha

Бижута –  тези дамски изкушения, са познати на света още от древни времена. Едва ли някой може да докаже произхода им. Кога човешката ръка е изобретила първия накит. Факт е обаче, че дори древните хора, едва познали оръдията на труда, вече са знаели за магията на накитите. Магия в пряк и преносен смисъл. С усъвършенстването на човека, естествено са усъвършенствани и накитите, изобретявани от всички познати метали и минерали, и украсявани в зависимост от културата, заеманото място в обществото и не на последно място развитието на цивилизацията.

Днес са известни всякакви техники за направа на все по-изящни накити. В тайна се пази магичността на камъните “Сваровски” и как едно стъкло се превръща в имитация на диамант. С машината, изобретена през IX в. неуспелият цигулар Даниел Сваровски поставя основите на една вековна традиция в бижутерията. Освен своята “вълшебна” машина за автоматично рязане, непозната до този момент, Сваровски успява да постигне и отражение с цветовете на дъгата в своите кристали. Съдържанието на олово е 32 %, известно е също, че използва специално метално химическо покритие. Изобретателният Даниел успява да дари радост на всеки, желаещ да притежава диамант, но не можещ да си го позволи. С перфектната си шлифовка кристалът “Сваровски” напомня за един съвършен диамант-символ на класа, вкус, изисканост. И въпреки всичко, което се знае за този шедьовър в производството на бижута, до ден днешен никой не е успял да постигне ефекта на кристалите Сваровски”. Голямата тайна остава загадка, освен в компанията ”Сваровски”, където обаче, тя е строго пазена.

“Сваровски” не спира да изненадва и впечатлява своите почитатели, представяйки все нови и нови дизайни, цветове, съчетания и видове бижута. От обеци, пръстени, колиета, гривни, пиърсинги, татуировки за тяло компанията усъвършенства и кристалите си за дрехи и обувки, а вече и камъни за украса на телефони. Кристалът “Сваровски” успешно се съчетава както с благородното злато-жълто и бяло, със среброто, медицинската стомана, така и с кожена или сатенена верижка. Инкрустира се на всякаква текстилна материя-от дрехи за ежедневието, до изящни тоалети за специални и бляскави поводи.
За “Сваровски” не съществуват ограничения! Енергия и идеи сякаш извират от “Сваровски”. Идентично с желанието на всеки, докоснал се до тяхно бижу, да го притежава. И още и още!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *