Магията на Сваровски

Бижута

Бижута

Сваровски звучи изискано, елегантно, стилно… Докоснал се веднъж до магията “Сваровски” оставаш пленен завинаги.

Бижутата “Сваровски” са за хора, които искат да са различни, с подчертан собствен стил и предпочитания. Бижутата с марка “Сваровски” вече хилядолетие успешно съчетават стил, качество, разнообразие и остават все така неповторими. По уникален начин подчертават най-изискания тоалет, а в ежедневието привличат и най-капризния поглед. Кристали, съчетани с медицинска стомана, със сребърно  или злато покритие, са незаменимата част от един завършен уникален бижутерски продукт.

Освен познатите ни кристали “Сваровски” все по-предпочитани са и перлите “Сваровски”. Кристалната сърцевина, съчетана с новаторското перлено покритие, придава една съвършена красота и завършеност на завършените с високо качество бижута с перли “Сваровски”.

Перлата, използвана от бижутерите на “Сваровски” е израз на чистота, вяра, невинност и мъдрост. Богатата палитра от перли “Сваровски” отговаря на всяко предпочитание. Цветът на перлата се смята, че носи специална енергия на притежателя си. Но обикновено съчетаваме бижуто според тоалета и повода.

От изключително значение за продължителния “живот” на перленото бижу “Сваровски” е то да бъде съхранявано прdвилно. Цветът се променя в стоманено сиво под влияние на светлината и атмосферата. За това е важно да се знае, че перлите се съхраняват в тъмни кутии и рядко се измиват с вода, за да се овлажнят зърната. Не с третират с препарати.

Перлените бижута с марката се откриват малко по-трудно в бижутерските магазини, дори в София, отколкото бижутата с кристали. За да бъде удовлетворено всяко желание в кратък период от време дистрибуторските фирми вече предлагат и бижута с перли в онлайн магазините си. Онлайн каталозите предлагат богато разнообразие от дизайн и цветове на бижутата, а само за няколко минути поръчката може да бъде заявена. За да останете наистина очаровани от доставеното ви бижу е достатъчно да се консултирате с лице за връзка, чийто телефонен номер или имейл адрес са предоставени в сайта за бижута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *