Модерни бижута за всяка дама /комплекти, обеци, синджири, гривни, колиета/

Изберете пръстен с бляскав кристал, за да имате модерни бижута.

Повечето жени обичат модерни бижутата и винаги искат да имат нещо наистина истинско. Едва ли има дама,  която ще откаже диаманти, рубини, изумруди, сапфири или някой друг вид от десетките скъпоценни камъни. Или пък да не иска да носи бижута от злато или платина.

Но нека да не си говорим празни приказки. В следващите редове ще ви насочим към най-търсените и винаги актуални дамски бижута.  Има бижута, които никога няма да слязат от модната сцена и винаги ще са класика. Те включват:

Перли

Всяко едно момиче като малко се е захласвало по пластмасови или стъклени мъниста, преструвайки се, че това са бисери. Нормално е. Това е чисто женски ритуал. Но, идва време, когато малкото момиче ще порасне и ще пожелае истински перли. Е, разбира се естествените перли не са по винаги по джоба. Затова много от нас предпочитат изкуствените перли. Понякога е трудно да  се различат истинските от имитациите.

Гривни

Гривните винаги ще са актуални. Особено тези с кристали и  скъпоценни камъни. Когато носите гривна, ръката ви ще изглежда изящна и красива.

Обеци

Най-популярни са висящите обеци и тези тип полилеи. Тези видове никога няма да слязат от модната сцена. Без значение дали обеците са с камъни, перли, златни или сребърни

Комплекти бижута

Това са накити, които са минало, настояще и бъдеще. Често те се предпочитат за определен повод, но има и жени, които винаги носят комплекти, дори и на работа.

Синджири

Верижките се предлагат  в  различни ширини, дължини и стилове. Ако например имате шикозен медальон или висулка, може да си изберете подходящ синджир от злато, сребро или стомана. Както знаете, златото може да има различни нюанси – от бяло до розово. Стоманата също е един от най-предпочитаните бижутерийни сплави. Винаги проверявайте какво купувате, за да не се окаже, че  верижките са с повече никел. От него може да получите алергичен обрив.

Един съвет от нас. Инвестирайте в класически бижута и стойте настрана от  мистериозни метали. Ако не можете да определите от какъв метал е изработено бижуто, не го взимайте.

 

Ако спазвате тези прости правила, можете да си гарантирате, че ще изискана и красива колекция от бижута, които ще можете да носите, дори и да станете на 80 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *