Брошките, Качествената Бижутерия и как да бъдем като Мишел Обама?

1

Решили сте да си купите една – две брошки, за да допълните своята бижутерия. Мислите си, че ще изглеждате перфектна като Мишел Обама.. Е, напазарувахте… и сега идва големия въпрос – „Как да нося брошките и на какво?”. Оказа се, че въобще нямате представа как да използвате това чудо… А и на всичкото отгоре сте дали солидна сума за накити. Този път решихте, че заслужавате повече…

Сега ще ви разкажа нещо любопитно. Преди около 10 години брошките не бяха толкова на мода. Единствена Стейси Клинтън се опита да наложи новата мода, но някакси неуспешно. Сега вече благодарение на Мишел Обама, брошките достигнаха голяма популярност. И знаете ли, мисля че броката никога няма да залезе и да си отиде от модния подиум. В тази връзка, ако се фенка на Мишел, може да пробвате  да смените личния си стил.

Е, стига говорихме празни приказки… Очевидно има много начини да се носят брошки. Обикновено брошките се носят на ревера на якето или сакото, там е най-видното място за подобно бижу. Най-добре стоят по-деликатно изглеждащи брошки, но ако ви харесват по-големите модели, няма нищо лошо да ги носите.

Видяхме, че Мишел носи брошките по-скоро, за да държи затворена жилетката си. Тя използва голяма брошка, направена с много фантазия. Друг навик на госпожа Обама е да носи тези накити между ключицата и рамото си. В този случай тя използва големи брошки под формата на цвете. Това съчетано с подходящ тоалет, прави Първата дама на САЩ невероятно елегантна и изискана. Освен това Мишел често използва накити за коса, под формата на брошки, което е в пълен унисон с цялата й визия, от която винаги лъха изящество и перфектност. Най-лесния начин да направите косата си като нейната е да се вържете на опашка и да сложите брошката в самия ластик, но така че да не се вижда той. По този начин ще имате една прекрасна шнола за коса, която ще ви даде неповторим вид.

2

Колкото по-лъскава и блестяща е брошката, толкова по-добре стои. Това бижу е особено подходящо за вечерни партита.  И ще изглеждате чудесно, ако се появите с черна вталена рокля с гол гръб и с голяма цепка на единия крак. Брошката може  да се сложи на рамото или дори и на кръста. Ако имате две еднакви брошки, може да ги закачите  под всяка от двете ключици. Така ще изглеждате като героиня във филм Катрин Хепбърн.

Като цяло брошката е едно уникално бижу, което винаги ще бъде на мода. Можете да я носите за всякакви поводи и тоалети. Това бижу цели да привлече вниманието на околните върху лицето и раменете ви, а не към гърдите. Носете брошки и ще видите как всички ще се обръщат след вас, защото вие ще сте втората Мишел Обама.

3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *