Как да изберете бижута за мъж

1

Бижутата са все по-популярни сред мъжете, благодарение на непрекъснато разширяване на различните материали и дизайн. Въпреки, че много от същите правила се прилагат и при жените, има редица стилове и материали, които са по-популярни сред силния пол. Следвайте тези стъпки и изберете бижута за вашия приятел, съпруг или приятел, ще бъде лесно.

Не за всички мъже носенето на бижута е удобно.  Накити за мъжки подаръци трябва да се избират внимателно. За да има добри резултати, трябва да знаете какво харесва вашия приятел или съпруг. Дали той въобще носи бижута. И ако носи какво точно предпочита.  Дали носи пръстени, копчета за ръкавели или хубав часовник? Какви бижута избира той за даден тоалет? Носи ли ланци и гривни? Предпочитали ли украшения със скъпоценни камъни, като метал – злато, сребро, стомана? Ако си отговорите на всички тези въпроси, ще съумеете да му направите страхотен подарък.

2

Има много възможности да направите хубав подарък на любимия си, дори и той да не предпочита гривни и пръстени. Може да му подарите копчета за ръкавели, които са достъпни за всеки, има най-различни видове от злато, сребро, стоманени, платина, със или без камъни. Часовниците също са на разположение в широк спектър от стилове и видове. Ако търсите да закупите нещо малко по-уникално, помислете за един часовник с опал или рубин. Те не са много скъпи и освен за ръката, може да се сложат и като сувенир на бюро или стената.

Ако приятелят ви обича бижута може да пробвате да му вземете синджир от злато или сребро. Също така към синджира маже да вземете и гривна със същата изработка.

Някои мъже обичат да дебели гривни по време на социални събития. Златните пръстени с диаманти, също са често срещани сред европейските мъже и са с тенденция  за разпространение на западните култури.

3

Волфрамът  и Платината са популярни метали, използвани в мъжката бижутерия. Волфрам е най-силният от всички метали, използвани в производството на бижута и следователно е мъдър избор за бижута. Притежателят им спокойно може да присъства на семинари и други събития. Със своите бижута той ще блесне дори пред тези, които носят  сребро и злато. Сивото и матово  покритие на бижутата от Волфрам също допринася за популярността му сред мъжете. Платината е популярна със своята здравина и е хит при избора на брачни халки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *