Интересни факти за бижутата Сваровски

сваровскиЕлегантни и изискани, стъклените кристали Сваровски са едни от най-предпочитаните на пазара, заради красотата и качеството си.  Прочетете тази статия и ще научите повече за Swarovski и използването и продажбата в магазините за бижута.

Красивите жени и впечатляващите украшения винаги са вървели ръка за ръка. Лидерите в ювелирството предлагат най-впечатляващите си идеи, за да привлекат любителите на красивите накити. В днешно време има голямо разнообразие на отлични творчески проекти, които се  радват на голямо търсене и интерес.

Марката Сваровски включва голям мащаб на кристални продукти от стъкло с олово. От компанията предлагат всичко – от миниатурни кристални скулптори, декорации за огнища, до инкрустиране на часовници и бижута. Кристалните гривни и обеци  Сваровски намират приложение дори и във висшата мода, като техни запалени фенки са много известни жени. Обеците и гривните се открояват със страхотен дизайн и винаги ще останат едни от най-желаните накити.

СваровскиПреди много години Даниел Сваровски направил тази марка и не след дълго тя станала хит в целия свят. Той е бил сил на австрийски майстор стъклар. Благодарение на  бащиния си занаят и на непрекъснатия си стремеж към нови знания,  Даниел измисля  машина, с която започва да обработва стъкълцата. Прибавил към стъклото и олово и получил уникална формула, която дала живот на кристалите Сваровски. С помощта на изобретението си придал страхотен блясък и живот на обикновените стъклени топчета.

В днешно време, всички скулптури на Сваровски са с  логото на марката (Лебедът). Стъклените кристали на Сваровски вече се използват не само за създаване на декоративни предмети за огнището и бижута, но и като допълнение в електрониката. Няма да повярвате, но камъните на Даниел Сваровски се използват и за производство на  слушалки и карти с памет USB.

http://www.bokacha.com/Кристалите Сваровски се използват и за имитация на диаманти и перли от много производители на бижута. И трябва да ви кажа, че го правят доста успешно. От една страна може да имате диамант, а от друга на достъпна цена. Е, наистина не е истински скъпоценен камък, но хората около вас трудно ще разберат, че носите имитация.

Може да се натъкнете на  много продукти, които използват голямо разнообразие от стъклените кристали в няколко размера, за създаването на нови дизайни. Тези продукти също имат  гаранция, че са произведени от компанията Сваровски. Колекцията е огромна и  включва  гривни, брошки, бижута за коса, колиета с красив дизайн и невероятен блясък.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *