Бижута със Swarovski Elements

колиеТе са впечатляващи, стилни и желани от повечето момичета, които обичат да изглеждат добре. 

Swarovski Elements се изработват в лаборатория, но това не ги прави по-малко красиви и забележителни. Удивителните цветови гами на тези камъни могат да ви пленят още в момента, в който ги зърнете. За да се постигне това разнообразие от нюанси и цветови оттенъци е нужно по време на изработката на кристалите в тях да се вградят различни материали и елементи. Тук е мястото да споменем, че машината, която шлифова тези страхотни камъни е била иновативно изобретение за времето си и именно това превръща марката Swarovski във феномен. Тя е създадена през 1895 г. и неин „баща” е самият Даниел Сваровски. Като наследник на бижутери, е съвсем естествено малкия Даниел също да поеме по пътя на ювелирното изкуство. Въпреки, че неговите невероятни кристали в началото са били наречени „фалшификат”, тъй като представляват умела и достоверна имитация на брилянти, те постепенно придобиват такава популярност, че буквално заливат света. Факт е, че на пазара за бижута днес някои от най-търсените колиета, гривни и пръстени са тези, украсени с кристали Сваровски или Swarovski Elements.

Сравнението на камъните с уникален блясък с диаманти съвсем не бива да ви се струва пресилено. Само един по-внимателен поглед може да ви даде ясна представа, за изключително фината шлифовка на камъните, за тяхното качество и изключителна ефектност.

Днес можете да видите тези страхотни камъни не само по бижута, но и по бански костюми, дрехи, сватбени рокли, предмети, дори върху прахосмукачки. Тяхната сравнително достъпна цена и атрактивност ги превръщат в едни от най-предпочитаните камъни за украса на всякакви предмети и най-вече на бижута.

Бижутата Swarovski Elements имат позлата от 14 карата, те не предизвикват алергични реакции и са особено подходящи за подарък по всякакъв повод. Определено това е добра алтернатива на скъпите диаманти, които не всеки може да си позволи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *