Какви бижута да изберем според сезона

Бижутата са най-често използваните аксесоари сред дамите. Изборът  на бижу е труден, особено когато се има  предвид, че се предлагат различни като стил и модел бижута. Именно за това няма жена, която да ги подмине и да не добави към своята визия поне едно уникално бижу.

Бижута-Пролет

При избора на бижута, трябва да се съобразите със сезона, който също е от значение. Ние ще Ви помогнем в избора, като Ви представим няколко съвета относно  какви бижута са подходящи за четирите сезона. Така по-лесно ще прецените кои са подходящите за сезона, за да можете да  изглеждате наистина зашеметяващо и в крак с модата!

Пролет.
Бижутата- колиета, обеци, гривни и пръстени, които ще Ви предложим са подходящи и за есента. Това е така, защото тези два сезона са междинни. Когато избираме аксесоарите за тези два сезона не трябва да наблягаме на прекалено ярките или на прекалено тъмните цветове. Добър избор са по-естествените цветове – като сиво, зелено, кафяво, златисто. Можете също да заложите на по-свежите цветове –  лилаво, синьо, оранжево, но да не бъдат искрящи. Материалите, които най-често се използват за направата на пролетните и есенните бижута са дърво, бронз и злато.

Бижута Пролет 2016

Лято.
През горещите дни на годината за предпочитане са леките, свободни украшения. Златото и среброто са бижута, които са подходящи за всякакъв вид събитие, но точно през лятото те не са едни от най-желаните бижута. Най-желани си остават мънистата като елементи от визията, тъй като са леки. Подходящи цветове са тези, които носят усещане за свежест, като, разбира се, умело ги съчетавате с дрехите си.

Бижута Лято 2016

Есен.

Есента е един от най-красивите сезони- цветен, обещаващ и прекрасен. Бижутата, които препоръчват нашите стилисти за есента са масивни, цветни и най-често от естествени материали. Цветовете са близо до тези на природата- пастелни или пъстри.

есен

Зима.
В сравнение с лятото, зимата е сезонът на тъмните и студени цветове. Всички бижута са подходящи, стига цветовете да не са ярки и наситени. През зимата повечето дрехи са  с високи деколтета и подходящи бижута са големите обици или пръстени, тъй като колиетата рядко се виждат.

Бижута Зима

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *