Бижута- Правила при избора и комбинацията

Бижутата заемат изключително място както в живота на жената, така и в  живота на мъжа. Всеки човек желае да се почувства красив и желан, затова и  е много взискателен към външния си вид. А какъв по хубав начин да допълниш и направиш  визията си перфектна от едно бижу. Ето и някои от основните правила при избора и комбинацията на бижута.

 

Избор и комбинация на мъжки бижута:

Мъжки бижута

  • Много е важно да не се прекалява с броя пръстени. Препоръчително е да не се носи повече от един пръстен на ръка, като е задължително той да бъде съобразен с формата на пръстите.
  • За предпочитане е мъжките бижута да бъдат без камъни. Те трябва да бъдат семпли и изчистени, но с много качествена изработка.
  •  Официалните мъжки костюми е подходящо да се съчетаят с един изискан и стилен часовник.

Избор и комбинация на женските бижута:

Дамски бижута

  • При женските бижута е много важно акцента да пада само на едно място. Така, например, ако сте сложили един масивен пръстен, той Ви е напълно достатъчен и не е желателно да слагате други. Допустимият брой пръстени на едната ръка е максимум три,  като те трябва да са малки и изчистени. Също така, ако носите масивно и пищно колие, подходящите обеци, с които е добре да се комбинира трябва да са малки  и изчистени.
  • При избора си на бижута дамите трябва да се съобразят и с възрастта си. По младите момичета спокойно може да експериментират с цветове, форми и метали. А за по-възрастните дами е добре да се спират на семпли комплекти бижута.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *