Бижутата като сигнал за нас

Бижутата Сваровски

Сваровски

Бижутата, които харесваме и с които се окичваме носят силно послание за нашата същност. Те са сигнал за човека отсреща, с които разгадаваме част от личността му. Впечатление прави както цената на бижуто, неговата изработка, качеството на материалите, от които е направено, видът му и т.н. От голямо значение е и коя част от тялото си сме украсили и с какво бижу. Примерно сребърна верижка говори за различни неща, в зависимост от това дали се носи на шията, на корема или на крака. Един и същ пръстен с кристали Сваровски променя своето значение в зависимост от това дали е поставен на безименния пръст или на кутрето, дали до него има друг пръстен или е единственото украшение върху ръката. По отношение на пръстените си има цяло гадание, според пръста, на който се носи.

Така например пръстен, поставен на малкия пръст означавало, че сърцето ви е свободно, но все още нямате готовност за сериозно обвързване.

Пръстен върху безименния пръст съобщава, че неговият собственик вече има възлюбен.

Пръстен на средния пръст издава „опитния“ любовник, а на показалеца, че неговият собственик търси бъдещата си жена.

Това разбира се са гаданията, по отношение на любовните сигнали на пръстена, които за някои вероятно звучат доста несериозно. Според друго тълкувание пръстен, носен на палеца, символизира силата, независимото мислене и свободата. На средния си пръст пръстен носят хората, които търсят внимание и се стараят да бъдат център на компанията. Пръстен на безименния пръст означава връзка със сърцето. Вероятно това е причината, поради която годежният пръстен се поставя именно на този пръст. Женската ръка, окичена с  пръстен с перла Сваровски, изглежда не просто изящно, но е признак за изискания вкус и прецизния избор на годеника. Пръстен на кутрето е знак за доверие в бизнеса и личните взаимоотношения. Символизира също така творчески наклонности. Пръстен на малкия пръст на ръката си носят предимно мъжете-бизнесмени или стремящи се към личностно развитие именно в самостоятелна дейност. Вниманието на околните, при това във висока степен, търси и човек, носещ пръстен на крака си. Бижутерите на световния гигант в бижутерийната индустрия, Сваровски, са помислили за всяко предпочитание. Сваровски предлага пръстени за всеки пръст, украсени с кристали или перли, с несравнимо добра изработка. Изключително лесно е те да бъдат закупени в магазини за бижута в София, също и онлайн, където всяко предложение е придружено със снимка и цена. И като стана дума за цена, това  е основен критерии при покупка на бижута. Сваровски предлага своите изделия на изключително достъпна цена, за предлаганото качество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *