Бижута в офиса

Бижутата- колиета, обеци или пръстени винаги са били и остават аксесоарите, които подчертават характера и допълват визията на всяка жена. Но за да подчертаят своя делови стил, дамите много добре трябва да подбират както тоалетите, така и бижутата си. Много компании имат изисквания, които са задължителни за всички служителки и налагат строги правила, включително и за бижутата.

Офис визия, включваща бижута, дрехи и обувки.

Офис визия, включваща бижута, дрехи и обувки.

За да изглеждате добре в офиса, трябва да избягвате масивните и искрящи бижута. Накитите,  инкрустирани с големи цветни камъни, които обичате, е добре да слагате само в почивните си дни, а не  в офиса. За да подчертаете деловия си стил, се насочете по-скоро към скромни, но стилни аксесоари, покоряващи с уникален шик.  Добре е да заложите на качеството, а не на количеството. Един ефектен и оригинален пръстен ще се открои много повече от няколко скучни и банални украшения по пръстите Ви. Също така е добре да не слагате повече от три украшения. Може спокойно да заложите на благородни метали, като платината, бялото злато и среброто. Те имат по-строго излъчване, отколкото жълтото злато. Бижутата могат да бъдат инкрустирани с малки камъчета. Най-добре е те да бъдат диаманти, цирконий или нежни перли.

Луксозен дамски комплект бижута с естествени перли.

Луксозен дамски комплект бижута с естествени перли.

Други стилен аксесоари, които можете да носите в офиса са часовник или гривна. Той трябва да е стилен,  в класическите модели с традиционни черни, бели или бежови кожени каишки. Неподходящи са часовниците с блестящи камъни или ярки цветни каишки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *