Всички колиета...

Артикули 1-60 от 714

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
 1. Колие Swarovski® BLUE PASSION Bermuda Blue BBL, Син цвят, Код PR N534
  115,99 лв. 231,99 лв.
 2. Колие MAGNIFIQUE, SWAROVSKI® Crystals ZERGA BRAND, Код ZG N450
  49,99 лв. 99,99 лв.
 3. Красиво Колие HEART IN LOVE, ZYRDA Swarovski Elements, Код ZD N017-A
  49,99 лв. 98,99 лв.
 4. Луксозно Колие MADAM BUTTERFLY, ZYRDA Swarovski Elements, Код ZD N002
  68,99 лв. 88,99 лв.
 5. Колие ПЕРЛЕН СТИЛ, колекция Zerga Jewelry, ZG N015
  86,99 лв. 173,99 лв.
 6. Колие КРИСТАЛНО ЦВЕТЕ, бижута Zerga Jewelry, 18KG N43633
  15,99 лв. 45,99 лв.
 7. Колие с кристали SWAROVSKI® CUBE 8мм Crystal, Бял, Код PR N582
  29,99 лв. 59,99 лв.
 8. Колие с кристали SWAROVSKI® PEAR 14мм, Crystal, Бял, Код PR N569
  31,99 лв. 63,99 лв.
 9. Колие с кристали SWAROVSKI® LEMON 14мм, Crystal, Бял, Код PR N568
  33,99 лв. 67,99 лв.

Артикули 1-60 от 714

Страница
на страница
Настрой низходяща посока
Без значение дали харесвате дълги гердани, изчистени колиета или пищни бижута, перфектното колие на врата винаги привлича погледите. За всяка една суетна жена деколтето трябва да бъде добре избрано и с правилното бижу. Колието е доста капризно, но това е нормално да бъде така – все пак то е централното бижу и цялата отговорност за женския блясък пада именно върху него.

Изборът на колие изцяло зависи от дрехата, която ще носите, и повода, по който го слагате. Не забравяйте, че най-важният фактор при избора трябва да бъде формата на деколтето, защото и най-красивите бижута могат да загубят част от блясъка си, ако бъдат поставени неправилно.

За никого не е тайна, че шията се подчертава най-ненатрапчиво и същевременно стилно от овалното деколте. Ако вашите дрехи имат такова, то би било хубаво колиета да бъдат по-къси и в никакъв случай да не стига до гърдите, защото по този начин се губи линията на врата. Овалното деколте е идеално за красиви перли или нещо нежно с малка висулка.

V-образното деколте само по себе си изисква допълнение - на него най-много приляга бижу с формата на триъгълник. По-дълга мека верижка с обемна висулка също би стояла идеално по дължината на тази форма.

Квадратното деколте пък позволява да поставите нещо по-сложно – например няколко наниза перли. Бъдете внимателни обаче - допустимо е перлите да бъдат 3, 5, или 7 реда. Ако са много малки, може да стигнат до 9 или 11.

Много трябва да се внимава, ако тоалетът има асиметрични ръкави и деколте. Това е случай, в който е хубаво да се избегне поставянето на бижу за врата, а да се наблегне на лицето с по-големи обеци.

Ако дрехата, която искате да комбинирате с бижу, няма ръкави, тогава акцентът пада върху голите рамене и съвсем спокойно можете да поставите нещо любимо на врата си без да се съобразявате със строги правила.

Има и някои по-нестандартни накити, като например тези за гол гръб. Те се носят при изключително официални поводи и трябва да се изберат според дължината на голия гръб, но никога по-дълги. Тук отново малките перли могат да подчертаят грацията на женската фигура и нейния изтънчен силует.

Освен с деколтето, колието задължително трябва да е в унисон и с другите бижута – неписано правило е, че по-тежките и обемни колиета не бива да се съчетават с тежки и огромни обеци. Косата също играе важна роля за избора – вдигнатата прическа например е идеална за по-масивни перли на шията, а пуснатата коса предполага по-малки огърлици.

Най-важното обаче е да харесвате това, което поставяте на врата си – Bokacha.com може да ви помогне в избора!